Osztálykiránduláson középiskolában ti is néztetek horror filmeket?
Figyelt kérdés
Nálunk este sokat néztünk 9.-ben. A kukorica gyermekei, Hannibál, stb.2020. szept. 26. 20:48
2/13 anonim válasza:
Nem, mi osztálykiránduláson titokban berúgtunk a közeli tisztáson :D
3/13 anonim válasza:
Nem. Nálunk ivászat ment, bár én ebből kimaradtam, mert sosem voltam a bulizós fajta.
4/13 anonim válasza:
Nálunk is az ivászat volt sajnos a fő, a végére többen már vérprofin cipelték magukkal a piát. Azon kevesek közé tartoztam, aki nem ivott, szóval szerencsére ebből én is kimaradtam.
5/13 anonim válasza:
Filmezés speciel az nálunk se volt.
6/13 anonim válasza:
soha semmiféle filmet nem néztünk osztálykiránduláson
7/13 anonim válasza:
Mi az iskolában az okostáblán néztünk horror filmet. XD (Mi (2019))
Meg RetroShock! videókat is.
Meg 12.-ben a 2018-as Grincs-et is megnéztük, mert "why not?" :D
Osztálybulin inkább ittunk.
8/13 anonim válasza:
Igen, 10-ben néztünk sorozatokat az apartmanban lévő szobánk televíziónál, illetve az idei, őszi utolsó osztálykiránduláson is sorozatokat, videókat és a Zombieland filmeket néztük.
9/13 anonim válasza:
Mi ittunk. A horror nézés még általánosban volt menő nálunk, bár az se osztály kiránduláson. Bár ezek még azok a legendás kilencvenes-kora kétezres évek voltak.
10/13 anonim válasza:
Nem néztünk, min néztünk volna? Akkor még nem volt tablet meg okostelefon, nálunk is ivászat ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!