Szerintetek elmenjek? Nem szokatlan az ilyen?
Röviden: Levelezésbe kezdtem a hajdani középiskolai tanárommal, aki csupán másfélévig volt az osztályfőnökünk.
Azt ajánlotta a témák összetettségére hivatkozva, hogy beszélgessünk személyesen...
Már bőven elmúltam 20, a mesterdiplomámat, ha minden jól megy, idén vehetem majd kézhez....csak kicsit kényelmetlenül érint, mert nem tudom hova rakni ezt az ajánlatot...én csak azért kerestem fel, mert a következő évben esedékes osztálytalálkozóra gyűjtöttem anyagot és nála van valami, amiről fotókat kértem, hogy majd beletegyem a diafilmünkbe.
Mással is megesett ilyen helyzet? Hogy érdeklődéssel volt iránta a volt tanára érettségi után ( jóval ) ?
Félek, hogy zavarba jönnék vagy ilyesmi...de megbántani sem szeretném...
Nem, nem nő.
Én vagyok ebbe a nembe tartozó, az illető pedig férfi ( vagy idős úr így 50 felett..)
Nyugi, nekem is elkezdett udvarolni a középsulis tanárom 3-4 év elteltével, mikor meglátta, hogy szakítottam az akkori partneremmel.
Van ilyen, biztos már az órák alatt bejöttem neki. Én 24 voltam akkor, ő kb. 43-45. A tanárok is emberek. Te érzed, hogy mit akar, nem mi. Ha van önismereted, persze csak akkor.
Elmentem és nem tudom, mit gondoljak az egészről...nagyon bizzar volt a viselkedése.
Sétában egyeztünk meg a Normafánál. Én már 10 perccel előbb odaértem, ő viszont majdhogynem késve érkezett. Annyit jegyzett meg, hogy a tegezés mégsem lesz olyan könnyű ebben az esetben, majd elindultunk a libegő irányába ( oda-vissza sétának szántam ).
Menet közben egy pár jött felénk, akik, kint kiderült, a barátai voltak. A nő furcsán méregetett, majd megkérdezte ki vagyok, miután bemutatott, mint volt tanítványt, kellemetlen nevetésben tört ki a párjával...aztán pedig egz jó 5-8 percig leállt velük beszélgetni és egyeztetni az esedékes külföldi kiruccanásról.
Aztán nem sokkal később megszólalt a telefonja és azt is megkellett várnom, hogy lebonyolítsa azt az egyik cimborájával.
A tudomány is a téma közé keveredett, aminek a kapcsán elmomdta, nem érti, miért kap valaki elismerést az Őskort illetően, ő is mondhatná, hogy erőszakoltak meg nőket abban az időszakban és a többi...ez elég furcsa volt, hogy ide ment a gondolatmenete, de lehet, túlreagálom.
Amíg én beszéltem, be ment egy csipkebokor közé és elfoglalta magát az evéssel majd nagyokat kezdett köpni.
Már lemenőben volt a nap, amikor egy hosszabb útvonalat javasolt visszafele...aztán szóltam, hogy inkább menjünk vissza az eredeti ösvényre.
A tervem ellenére a korom sötétben botorkáltunk ki. A buszon le kellett ülni és olyan kínos lett minden. Semmit nem mondott, hogy örült, hogy találkozott egy volt diákjával és sok sikert nekem a jövőm kapcsán vagy bármi...üdvözli a szüleimet és leszállt.
Aztán többet nem írt azóta sem.
Nekem ez furcsa...szerintetek ezt hogy kellene értelmeznem?
Mi volt az eredeti téma, amit csak személyesen lehet megbeszélni? Az őskori történelem vagy egy osztálytalálkozó? És beszélgetés közben elbújt egy bokorba enni meg köpködni? :D
Az egész kérdés zavaros..
Az élet minden területére kitértünk levelezés alatt és valamiért azt javasolta, hogy inkább találkozzunk valamikor a félreértések elkerülése végett...és magam sem értettem, miért volt erre szükség, de ahogy már leírtam, beleegyeztem.
Az egész esetet nem tudom értelmezmi, azért kértem segítséget
Érdekesnek és dughatónak titulált -> elhívott -> nem tűntél nyitottnak ezért inkább hagyja.
Furcsának furcsa, oké. Biztos nemrég vált el, kiesett a rutinból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!