Mit tennétek a helyemben?
Van egy osztálytársam, akivel tavaly Mondhatni elég jóban voltam. Bár, gyanús volt nekem, hogy már akkor elmondta nekem, hogy meleg.
Na mindegy, a lényeg, hogy csak én tudok róla, elvileg...
Na, ez a személy egy ideje lényegében megállás nélkül bántalmaz, lelkileg. Beszól, a sajat fülem hallatára beszél ki, pletykál rólam, szándékosan felidegesít...
És ha ez nem okozna nekem komoly fájdalmakat, nem foglalkoznék vele, de mostmar baromira zavar.
A húzásai utan gyakran elgondolkodtam azon, hogy szétkürtölöm róla, hogy meleg, de egyszerűen nem visz rá a lélek...
Mit kellene tennem?
Nem tudom ezt tovább elviselni...
Nekem sosem volt bajom azzal, hogy ő meleg, mindenben támogattam... Semmit nem tettem ellene.
Amúgy sincs semmi bajom a melegekkel, abszolút támogatom őket...
De amikor teheti, belém rúg, elhord Mindennek...
Ennek ellenere sem tudom ezt megtenni, pedig megerdemelne...
Első sorban nincs mese, beszélned kéne vele, hogy most wtf?
Ha az van, amit gondolok, akkor nem kéne a közelében lenned, mert ajarhat valamit...
Beszélj vele.
Szolj hivatalos személynek akár napi többször is felmehetsz igazgatohoz! stb, stb.
H jön ide, hogy meleg?
Beszélj vele!
Beszéljétek meg!
Nekem is volt olyan időszakom, amikor azt, akihez vonzódtam, akivel közelebbi kapcsolatot akartam kialakítani, azt basz..am, azzal kötekedtem, piszkáltam, mert a kedvességet nem vette észre.
Lehet, ilyen oka van a viselkedésének.
Ha nem ez, akkor is csak akkor tudod meg, ha beszélsz vele!!!
Épp a félelméből adódóan teszi ezt.Én is átéltem ilyet.
Aztán kezeltem.Mindenki előtt lesmároltam.
Úgy megcsapott,repültem 5 métert...ez igaz,de kiderült az igazság.
Aztán pár hónapig jártam vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!