Tegnap észrevettem, hogy a tesi tanárunk leskelődik utánunk, mikor átöltözünk testnevelés óra után. Mi ilyenkor a teendő? 12L
Tornatanárként dolgozom egy gimnáziumban, ahol alsósokkal is foglalkozom. Egyszer rám rontott egy anyuka, hogy a lánya elmondása szerint én taperoltam őt a tornaóra alatt. El kellett magyaráznom neki, hogy nem izgultam rá a 13 éves kislánya fenekére, csupán átlendítettem a derekánál szekrényugrás közben a másik oldalra. De megnyugtattam, hogy legközelebb hagyom felborulni, maximum lesz min nevetnie az egész osztálynak.
Ne gondoljátok már, hogy minden 2. tanár pedofil és perverz, a 99%-ukat marhára nem érdekli, hogy milyen Disney mintás bugyi van rajtatok vagy hogy mivel tömitek ki a melltartótotak. Egyébként kénytelen vagyok néha én is kinyitni a lányöltöző külső ajtaját és beszólni, hogy siessenek már, mert zárni kell az öltözőt. Sokan pedig szeretik ott megbeszélni a heti eseményeket, nekem meg nincs türelmem mindig kivárni amíg befejeződik a traccsparti. De gondolhatod, hogy marhára nem vagyok kíváncsi egy olyan kislány testére, aki kb. a lányom lehetne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!