Nem szeretem mások történeteit hallgatni arról,hogy mit csináltak,amikor részegek voltak.Mit gondolsz az ilyen sztorikról?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre,hogy sokan nevetve beszélnek arról,h ezt vagy azt csináltam részegen és a hallgatóság meg nevet ezen,még olyan történeteken is,amikor komoly baj történhetett volna. Olyasmi,mintha az alkohol vagy az alkoholizmus nem lenne probléma. Ha belegondolok a részeg sztorik nem viccesek,inkább sajnálom,hogy ilyen lazán beszélgetünk az alkoholról és az alkoholizmusról.2021. okt. 26. 06:01
1/11 anonim válasza:
Ha ez rendszeres és minden második nap megesik, vagy minden héten akkor egyetértek.
Ha viszont néha jól érzik magukat és hülyeseget csinálnak, de nem lett baj, had nevessenek.
2/11 anonim válasza:
Irigylem őket, mert én ha berúgok nem emlékszek semmire, úgyhogy sztorikat se tudok. Engem inkább a nyaralós-gyerekes képeket meg videókat mutogatók kergetnek a sírba.
3/11 anonim válasza:
Szerintem ez kb 20 éves korig normális, utána kezd kínos, kellemetlen lenni a dolog. Felnőtt, családos emberként inkább szomorú a jelenség.
4/11 anonim válasza:
ne legyél már ilyen fapina
bocs, hogy más jól érzi magát
5/11 anonim válasza:
Sok dolgon múlik. Hetente többször részeg és neki ez a poén, vagy tényleg történt vele valami vicces, emlékezetes egy nagyon jó estén. A sztori lényege annyi, hogy hányt egy nagyot vagy tényleg történt valami vicces.
Amúgy maga az alkohol és az, hogy valaki időnként iszik még nem kéne, hogy gond legyen.
6/11 anonim válasza:
Ennek van egy ilyen röfögés jellege szerintem is, mert hogy kicsit olcsó. De igazából ez a közös jó élmények felemlegetése, összetartozás, nevetés. Van egy antialkoholista barátom, ő mondta, hogy ő is utálja ezeket, és múltkor egy buliban találkozott egy másik absztinenssel és arról kezdtek el sztorizni, hogy hogy nem ittak különféle helyzetekben. :-)
7/11 A kérdező kommentje:
Jókat írtok. Voltam én is részeg,de nem gondolom h poénos h pl.a parkban hánytam. Lehet amúgy az inkább a problémám,hogy még nem hallottam jó alkoholos sztorit :) Azt érzem,hogy ezek a történetek inkább annak lehetnek viccesek,aki átélte őket, számomra az nem vicces,hogy itt hánytam,ott hánytam,meg az sem,ha vki részegen azt gondolja,hogy ő képes szaltózni,aztán úgy padlót fog,h eltörik a kulccsontja,merthogy hallottam már ilyen sztorit is.
2021. okt. 26. 11:13
8/11 anonim válasza:
#7: "még nem hallottam jó alkoholos sztorit :)"
Na például ez egy jó sztori, jót röhögtem rajta, igaz nem magyar:
9/11 anonim válasza:
jaj, volt valami gyűjtés, ami között voltak nagyon cukik, hogy pl. valaki idegen országban ébredt tudatára, vagy öntudatlanul ellopott két libát és a rendőrségen fogta fel, hogy tényleg.
10/11 anonim válasza:
Szerintem viccesek az ilyen sztorik :)
Poénnak kell felfogni ezeket a sztorikat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!