Miért utálnak sokan, ha luxusutazásokra megyek, ha közben a sztárokat istenítik, akik szintén ilyen utazásokra járnak?
Jogos ezt en se ertem.
A sztarok ugyanolyan atlagos emberek megis pl ha myli fel trsz instara egy kepet a levagott szempillairol az mekkora durranas amig ha en tennem fol ugyanezt a kepet mindig hulyenek nezne.
Ez igy van sajnos de le kell szarni oket mert ahogy mondtad csak irigyek.
azért az sem mindegy, hogy adod elő
elég nagy különbség van: a "képzeljétek hol voltam..." és a "na ti hü_lye prokik, én itt és itt voltam, ti szegénykék sosem juttok el sehova" között
Mert sokan nem fogják fel, hogy a sztárok is emberek. Azt hiszik, hogy átlag ember számára elérhetetlen kis istenek, akiket megszólítani is bűn.
Téged pedig látnak, ismernek, megszokott vagy.
Ez így van, de attól még baromság. Van egy youtubos, aki a facebook oldalára egy kis közleményt írt ki, hogy megmagyarázza a rajongóinak, hogy ne tekintsenek rá egy elérhetetlen, tiszteletet érdemlő, és istenítendő valamiként, mert ő is csak ember. Elég szánalmasak lehetnek azok a rajongók, akiknek ezt el kell magyarázni...
valakinek 100.000 Ft két hónap alatt gyűlik össze a fizetéséből, rengetegen nem tudnak félrerakni a jövőre, nemhogy még utazni
szóval ne dobálózz olyan szavakkal, hogy nem annyira drága...
ahogy nézem, viszont feltűnően nem reagálsz a válaszomra, akkor ezek szerint csak provokálni akarsz a kérdéseddel vagy pedig tényleg az általam említett kategóriába esel
Teljesen egyet kell értsék az előző kommenttel. A stílus ahogy előadod most, kb egy nagyképű sznob pi...csa.
Alapból kihangsúlyozod a luxust ez már bicskanyitogató. Lehet ezt normálisan is. Bátyám 700 körül keres, a menyasszonya is eléggé jól kap fizetést. Utazgatnak is mindenhová. Végigjárták egész Európát, de távolkeleti helyeken is voltak. Soha egy felvágós fotót, vagy luxus szöveget nem hallottam tőlük, csak aranyos fotókat róla és a menyasszonyáról. Érdekes rájuk soha ilyen megjegyzést nem mondtak mint rád. Talán mert igaz barátaik vannak, és szerető családjuk... Nem csak protokoll meg érdekbarátaik akik féltékenyek. Csak rajtad múlik hogy adod elő, és kiknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!