Milyen borból szeretitek a fröccsöt?
Figyelt kérdés
Én személy szerint hárslevelűből szoktam csinálni , félédes , könnyen iható.
De érdekelne hogy ki milyen borból szokta/szereti a fröccsöt , melyik szerintetek a legjobb hozzá, legyen az édes , félédes , félszáraz , száraz , rosé , fehér , vörös , akármilyen.
A válaszokat és tippeket előre is köszönöm.
2021. júl. 11. 21:33
2/11 Mojjo válasza:
Reduktív, könnyű száraz fehér - az irsai tökéletes erre, cserszegi is, megfelelően előállított olaszrizling pláne. És ahogy telnek az évek, egyre jobban szeretem a fröccsöt :)
3/11 anonim válasza:
Vörösborból csinálnak fröccsöt? Sosem láttam senkit vörösbor fröccsöt inni.
4/11 Mojjo válasza:
@3: A rendőr nem ír fel érte :) Könnyed, lendületes, tanninokban szegény vörösből nem is biztos, hogy szörnyűséges.
5/11 anonim válasza:
+1 a rizling, irsai párosnak. Esetleg szurkebarat.
6/11 anonim válasza:
Hogy szeretem, túlzás. De csakis rosé.
7/11 anonim válasza:
Nekem mindegy, csak szaraz feher legyen :D
Nagypapam itta egyebkent vorosbol a froccsot, o erre eskudott. En megkostoltam, nekem nem izlett.
8/11 anonim válasza:
Száraz.
Irsai, olasz vagy rajnai rizling(ezek fehérek, ha ez az info segít)
És leginkább hosszúlépésként vagy kisfröccsként.
Ha meleg van, akkor így esik jól, ha hidegebb van, akkor meg nem nagyon fröccsözök.
9/11 anonim válasza:
fehér száraz/flészáraz amelyik izlik abbol szeretem a fröccsöt perszek tblettás borbol nem
10/11 anonim válasza:
Rosé és fehér. Ez például kimondottan jó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!