Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 42% vagy 52% pálinkát vegyem?...

42% vagy 52% pálinkát vegyem? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Venni szeretnék Panyolai kajszibarack, illetve feketecseresznye pálinkát.

Látom mindkettőből van 42% és 52% töménységű. Én nem bánnám, ha erős lenne, viszont nem tudom mennyire veszt az ízéből a töményebb, mivel 50% felett már kevésbé olyan intenzívek az ízek, mint 42-48% közt.

Szerintetek van jelentős ízkülönbség köztük vagy van annyira hasonló, hogy inkább a töményebbet vegyem?



dec. 29. 19:14
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Vegyél 52-eset és ha nem jó csinálsz belőle 42-eset némi matekkal meg vízzel.
dec. 29. 20:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Vedd meg mind a kettőt és írd meg melyik ízlett jobban.
dec. 29. 20:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
25%
Azert a panyolai nem egy premium cucc, kb a futyulossel van egy szinten. vedd az erosebbet az jobban ut
dec. 29. 21:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Az íze mindndek büdös viszont az aromája nagyon jó,finom.Inkabb az erősebbet vedd.
dec. 30. 08:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!