Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Gyengére bekevert pálinkát...

Gyengére bekevert pálinkát tiszta szesszel lehet feljavítani, vagy esetleg valami mással?

Figyelt kérdés

2013. szept. 1. 08:48
 1/2 anonim ***** válasza:
A tiszta szesz (96%) a legjobb.
2013. szept. 1. 08:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
50%

Hát így már elég pancsolt lesz, de mindenesetre tisztaszesszel vagy nagyon erős vodkával keverd be. Habár olyan erőset nem kapni forgalomban, szalmarad a tisztaszesz.

Ha van fokolód, lehetőleg legalább 51%-osra keverd be, hogy ne opálosodjon meg stb. mert szerintem ilyen pancsolgatás után már fennáll a veszélye ennek is.

2013. szept. 1. 14:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!