Magyarországon miért divat kocsmázni?
El megyek egy faluba a főtéren sehol senki, de a kocsma dugig van...
Divat alkoholistanak lenni?
Olaszországban is tele vannak a pub-ok, az összes bar tele fiatal idős emberekkel. És reggel miután az anyukák beadták a suliba a gyereket, beülnel egy kávéra, egy pohár borra ...
Komolyan mint a csürhe valami kos eldugott faluban....
Ha soha többé nem lesz egy pontom sem, akkor is kijelentem, szoktam, és szeretek kocsmába járni.
De:
Az én olvasatomban a "normális" beszélgetős, iszogatós, netán jó minőségű italokat forgalmazó hely is kocsma, nem csak a sarki "gladiátorképző". A nap, a hét lecsengésekor jól esik pár szót váltani hasonló kaliberű, felfogású emberekkel, esetleg kicsit politizálni, focit kibeszélni(ezekhez "mindenki ért"). Nem feltétlen kell hülyére inni magát az embernek. Persze ez "kintről" nem látszik, sokak agyában a kocsmába járó ember iszákos, kötekedő, elveszi a pénzt a családjától, stb. Persze ilyen is van.
Szóval szerintem amíg a kontroll működik, a dolog helyénvaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!