Milyen bort érdemes venni karácsonyra ajándékba?
Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 16:47
1/9 anonim válasza:
1.) Olyat amit kedvel az aki fogyasztani fogja
2.) Minőségit
3.) A termelőtől
2/9 A kérdező kommentje:
Tudnátok esetleg írni minőségi borokat és hogy kb. mennyibe kerülnek? Sajnos nem tudom, hogy milyet szeret...
2009. dec. 18. 16:55
3/9 anonim válasza:
Ha be akarok vágódni egy lánynál, én "Bock" bort veszek. Nagyon jó minőségű, vörös, száraz.
4/9 anonim válasza:
Szerintem vegyél száraz vörös bort azt szinte mindenki szereti meg nem drága.
5/9 anonim válasza:
Hölgynek mindenképpen ÉDESET, férfi embernek pedig szárazat!
6/9 anonim válasza:
hát, az én csajom speciel rühelli az édeset, és oda van a szárazért :]
7/9 A kérdező kommentje:
2003-as Egri Bikavér jó választás? 800,-ft körüli
2009. dec. 19. 11:42
8/9 anonim válasza:
A Szépasszonyvölgyben, Egerben a 16-os Pincét ajánlom, ott 500Ft/liter a bor elvitelre kannában, vagy korsóban, v. pille palackban.
Van és ez elegánsabb palackozva is, és ez már drágább, de nem túl extrémen.
Van ú.n. Jégbor is, ez aztán finom!
9/9 anonim válasza:
Ha ajándékba veszed akkor legyen mínőségi,valami különlegesség,akár egyszerűen a palackja egyedi,vagy az évjárat de itt már kell némi hozzáértés melyik fajtánál melyik volt a jó év!Bár nem vagyok Borlovag de tudom neked a Magyar borok közül ajánlani a Tokaji,Egri és Badacsonyi borokat,széles a választék!
I the devil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!