| Kategória: Ételek, italok > Bor, sör, röviditalok
| A kérdés |
| Hogy készül a "FÉNY" nevű ital?
tudom hogy szódásszifonba vodka pohár aljára málnaszörp és bele a vodka, de milyen pohárba és mennyi szörp kell?
olvastam h 4c-sbe újnyi szörp többi vodka, vagy mégis milyen pohárba és mennyi?
|
|
| A válaszok |
|
Tök mindegy milyen pohárban, itt a Bárkában (innen származik :) feles pohárba adják, mi otthon 2 decis partypohárba szoktuk csinálni :D
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 86%-ban hasznos válaszokat ad.
|
| # 1/6 | 2010-03-27 16:22 | Privát üzenet
| | Hasznos számodra ez a válasz? | |
|
|
|
kb ennyi amit leírtál szörp ízlés és készlet szerint általában abból an a legkevesebb :) , a lényeg hogy amíg még habos a vodka mikor kinyomták addíg egyből a habot kel felhörpinteni
A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad.
|
| # 2/6 | 2010-03-27 17:41 | Privát üzenet
|
|
|
Hm, én még nem hallottam erről soha, de felkeltette az érdeklődésem :D Milyen szódásszifon kell hozzá? És kb. annyi szörp, mintha vízzel csinálnám? És csak a habot kell leinni, és utána a többit? Köszii
A válaszíró 84%-ban hasznos válaszokat ad.
|
| # 3/6 | 2010-08-26 21:52 | Privát üzenet
|
|
|
Most jövök buliból ! Én már villogok a fénytől :D:D A lényeg hogy belenyomják a szifonból a poharadba a vodkát.. amig habos az egész pohár tartalmát huzóra !! Váljék egészségetekre :-)
A válaszíró 78%-ban hasznos válaszokat ad.
|
| # 4/6 | 2011-01-09 04:49 | Privát üzenet
|
|
|
Kutyus70 válasza:
Szódás szifonba vodka, és belenyomsz egy patront. a málnaszörp mennyisége szerintem ízlésed szerint. De vigyázat! Én sosem ittam, viszont mesélték, hogy nagyon kiüt már egy kisebb mennyiség is. Gondolom ez azzal magyarázható, hogy a szénsav hirtelen nagy mennyiségű alkoholt nyom a véráramba. Ezért ez (nagyobb mennyiségben fogyasztva) akár életveszélyes is lehet, mert kapsz egy alkoholmérgezést, és annyi...
A válaszíró 66%-ban hasznos válaszokat ad.
|
| # 5/6 | 2011-08-01 19:18 | Privát üzenet
|
|
|
Egy alkoholmérgezéstől még semmi baja nem lesz az embernek,kivéve ha nem tápos az egyén,kap egy jó kis infúziót,rosszabb esetben gyomormosás,aztán csókolom,rá se néznek utána az emberre.
A válaszíró 84%-ban hasznos válaszokat ad.
|
| # 6/6 | 2011-09-09 18:27 | Privát üzenet
|
|
|
| Kapcsolódó kérdések |
| Mi az az ital amiből nem kell sokat inni és könnyen belehet rugni, de nem túl drága? |
| Szerintetek is az energia ital bika spermából készül vagy csak szívatnak a barátaim? |
| Hogyanis készül a Diesel ital? |
| Van olyan étel/ital, amit azért nem fogyasztasz, mert láttad, hogyan, miként készül? És, ha igen mi az, és mi miatt mondtál le róla? |
| Melyik alkolos ital miből, hogyan készül? Nem a sör bor, hanem konyak, vermouth, pezsgő, gin, rum, vodka stb. |
| Az orgazmus nevezetű ital miből készül? Mi van benne? (nagyon finom) |
|
|