Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook

Kategória: Ételek, italok > Bor, sör, röviditalok

A kérdés

Hogy készül a "FÉNY" nevű ital?

tudom hogy szódásszifonba vodka pohár aljára málnaszörp és bele a vodka, de milyen pohárba és mennyi szörp kell?
olvastam h 4c-sbe újnyi szörp többi vodka, vagy mégis milyen pohárba és mennyi?

2010-03-27 16:14  Privát üzenet  Tetszik 

A válaszok
Tök mindegy milyen pohárban, itt a Bárkában (innen származik :) feles pohárba adják, mi otthon 2 decis partypohárba szoktuk csinálni :D

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 86%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/6Időpont 2010-03-27 16:22 Privát üzenet
kb ennyi amit leírtál szörp ízlés és készlet szerint általában abból an a legkevesebb :) , a lényeg hogy amíg még habos a vodka mikor kinyomták addíg egyből a habot kel felhörpinteni

A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/6Időpont 2010-03-27 17:41 Privát üzenet
Hm, én még nem hallottam erről soha, de felkeltette az érdeklődésem :D Milyen szódásszifon kell hozzá? És kb. annyi szörp, mintha vízzel csinálnám? És csak a habot kell leinni, és utána a többit? Köszii

A válaszíró 84%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/6Időpont 2010-08-26 21:52 Privát üzenet
Most jövök buliból ! Én már villogok a fénytől :D:D A lényeg hogy belenyomják a szifonból a poharadba a vodkát.. amig habos az egész pohár tartalmát huzóra !! Váljék egészségetekre :-)

A válaszíró 78%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/6Időpont 2011-01-09 04:49 Privát üzenet
Kutyus70 válasza:

Szódás szifonba vodka, és belenyomsz egy patront. a málnaszörp mennyisége szerintem ízlésed szerint. De vigyázat! Én sosem ittam, viszont mesélték, hogy nagyon kiüt már egy kisebb mennyiség is. Gondolom ez azzal magyarázható, hogy a szénsav hirtelen nagy mennyiségű alkoholt nyom a véráramba. Ezért ez (nagyobb mennyiségben fogyasztva) akár életveszélyes is lehet, mert kapsz egy alkoholmérgezést, és annyi...

A válaszíró 66%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/6Időpont 2011-08-01 19:18 Privát üzenet
Egy alkoholmérgezéstől még semmi baja nem lesz az embernek,kivéve ha nem tápos az egyén,kap egy jó kis infúziót,rosszabb esetben gyomormosás,aztán csókolom,rá se néznek utána az emberre.

A válaszíró 84%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/6Időpont 2011-09-09 18:27 Privát üzenet

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldése

Kapcsolódó kérdések
Mi az az ital amiből nem kell sokat inni és könnyen belehet rugni, de nem túl drága?
Szerintetek is az energia ital bika spermából készül vagy csak szívatnak a barátaim?
Hogyanis készül a Diesel ital?
Van olyan étel/ital, amit azért nem fogyasztasz, mert láttad, hogyan, miként készül? És, ha igen mi az, és mi miatt mondtál le róla?
Melyik alkolos ital miből, hogyan készül? Nem a sör bor, hanem konyak, vermouth, pezsgő, gin, rum, vodka stb.
Az orgazmus nevezetű ital miből készül? Mi van benne? (nagyon finom)

Kérdések a Ételek, italok rovatbólKérdések a Bor, sör, röviditalok rovatból

Minden jog fenntartva © 2012, www.gyakorikerdesek.hu | Használati útmutató | Sitemap | Médiaajánlat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi szabályok | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu