Jaigert, whiskeyt és hasonló szeszeket hogyan szokás inni?
Jaeger: mélyfagyasztott, vagy jégpohárba szobahőmérsékletű italt beletöltöd, és iszod
Whiskey: széles whiskey-s pohárba jégkockát teszel és a szobahőmérsékletű italt rátöltöd. Ilyenkor hozta elő az aromáját a hideg-meleg keveredése. Én legalábbis így szeretem
Sokan behűtik magát az italt, de véleményem szerint az nem hozza elő úgy az ízeket. Bár szimplán beb@$zni az is megteszi.
Sem a Jäger, sem a whiskey nem keserű. Én utálom a keserű italokat (mivel nagy kávérajongó vagyok, ez okoz nehézségeket, de megoldom :D), Unicummal a világból ki lehetne kergetni, de a Jäger inkább pokolian szirupos, egy jó whiskey viszont kicsit sem keserű, gondolom... Én csak whiskyt iszom, de az e betű csak nem okoz akkora különbséget, no persze, nagy az eltérés a különböző fajták között. Igyál gyümölcsöset, ami illatos és kicsit sem keserű :)
Ha a te ízlelőbimbóid még az enyémnél is érzékenyebbek a keserű ízre, akkor igyál málnaszörpöt, nincs azzal baj :D Bocs, de tényleg, ha nem jön be az ital, ne idd vagy keverd, ahogy mondták, de az lehetőleg ne egy igazán minőségi ital legyen, abba kár a kóla.
Szerintem úgy kell inni, ahogy akarod. Én sosem hagytam, hogy konvenciók befolyásoljanak az ivásban. Én a kedvenc whiskymet először is szagolgatom, mert maga a tökély már az illata is, majd szép lassan megiszom egy felest. És kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!