Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mitől lesz krémes a kávézós...

Mitől lesz krémes a kávézós chai latte?

Figyelt kérdés

Több kávézóban is kipróbáltam már és szinte az összesben selymesen krémes volt az állaga ami itthon sosem jön össze akármilyen chai keveréket használok amit boltban kapható.

Valaki esetleg tudja mit raknak bele?



2023. okt. 20. 12:13
 1/3 anonim ***** válasza:
72%
A nagyon zsíros tejtől amit beleraknak. Vagy rosszabb esetben novenyi tejtol ami fel van olajozva mint pl a barista novenyi tejek
2023. okt. 20. 13:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
50%

Valami duplán zsírozott vacaktól. Vagy eleve nem tejet, hanem tejszínt használnak.


Egyszer ittam ilyesmit kávézóban, olyan rosszul lettem tőle, mint a rhadtélet :( Tuti nem 3,5%-os tej volt, hanem valami full zsíros tejszín.

2023. okt. 20. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb ilyen gyorsan elkészíthetõ, instant chai mixben van tejpor is.

Illetve a textúrált tejnek is van egy sejmessége.



Az igazi chai masala egy körülményesebb dolog, mozsárban tört fûszerekkel, igazi gyömbérrel, teával. De egy kávézóban ez ritka.


[link]

2023. okt. 20. 20:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!