A kérdező kommentje:
Kólát nem iszom.Alkoholt ritkán fogyasztok.Cigi soha.
A komment megírásának időpontja: 2008-06-24 19:02
szerintem még belefér, ha napi 2 lenne azt mondanám káros, de így még okés szerintem.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2008-06-24 19:05
A kérdező kommentje:
Aggódom mert régen betiltották.És szinte függő vagyok.Légyszi segítsetek!
A komment megírásának időpontja: 2008-06-24 19:08
A kérdező kommentje:
Remélem...köszi a választ
A komment megírásának időpontja: 2008-06-24 19:09
Hmm, szerintem is belefér. Nekem volt egy időszakom amikor naponta ittam, de rengeteget, meg a társait. Hát, az már gázosabb volt..:D
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2008-06-24 19:19
Én kb egy éve minden reggel Red Bullal indítok. (Vagy Bombával, attól függ, melyik az olcsóbb épp :D) Én nem vettem észre semmi mellékhatást.
Egyébként betiltani szerintem valószínűleg a Bomba tiltatta be, hogy nyerjen egy kis piacot, hisz ha megnézed a 2 doboz összetevőit, semmi különbséget nem találsz. (Gondolom semmi köze nincs a tulajnak bizonyos felsőbb körökhöz) Kb akkor jött be a Bomba, amikor a RB be volt tiltva, de Bombát lehetett kapni.
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2008-06-24 19:20
A kérdező kommentje:
Ez elég durva.Igen mindkettő ugyanannyi koffeint tartalmaz!!!
A komment megírásának időpontja: 2008-06-24 19:21
A kérdező kommentje:
Asszem a Red Bull osztrák.A Bombáról nem tudom.
A komment megírásának időpontja: 2008-06-24 19:22
betiltották a red bullt? :O
a ganyék
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2008-06-24 19:25
A kérdező kommentje:
Nem most volt, de sajnos igen.Be volt tiltva...Ezért is féltem hátha valami extrém egészségkárosító
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? (Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett. Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet, ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted! Válasz küldése!
FIGYELEM!
Egy nagyon rövid kérdőív kitöltésével LCD televíziót vagy vásárlási utalványokat nyerhetsz!
Ha időben jelentkezel a játékra, nyerési esélyed többszörös lesz!
Kattints a képre, és regisztrálj, hogy nyerhess!