A tengeri só szennyezettebb mint a konyhasó vagy tisztítás során eltűnik a különbség?
Figyelt kérdés
2013. dec. 3. 19:18
1/2 anonim válasza:
Mit gondolsz, honnan származik a konyhasó, ha nem (valamikori) tengerből ? Egyébként a kereskedelmi forgalomba hozást engedélyező hatóságokhoz be kell nyújtani a megfelelő ellenőrző laboratóriumok minősítését, kultúrországokban hivatalosan meghatározott, hogy mit milyen mennyiségben tartalmazhatnak az élelmiszerként, ízesítőanyagként használható termékek.
2/2 Sam Tex válasza:
A vén kecske szerint kémiaórára kellett volna súrűbben bejárni (NaCl)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!