Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A hamburger miért egészségtelen?

A hamburger miért egészségtelen?

Figyelt kérdés
Vannak benne zöldségek, ha csirkemellel csináljuk, meg teljes kiőrlésű zsemléből (persze minimális zsírmennyiséggel), akkor egy kiegyensúlyozott reggeli, nem?

2014. febr. 8. 11:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Azok nem értenek hozzá akik azt mondják egészségtelen.Persze túl sok szemét ártalmas zöldséggel telerakni se jó.
2014. febr. 8. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
49%
Hamburger nem egészségtelen, csak az amit a gyors éttermek csinálnak belőle.
2014. febr. 8. 11:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
57%
Attól függ, mit raknak bele. Nem egészségtelenebb, mint a legtöbb szendvics.
2014. febr. 8. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Azt hallottam hozzáértőktől,nincs egészségtelen étel(természetesen nem tuti mérgek,pl gyöngyvirág)csak egészségtelen életmód.(pl kevés mozgás+kalóriadús étkezés együtt)
2014. febr. 8. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem egészségtelen!
2014. febr. 8. 13:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

A múltkor jelent meg egy cikk egy dietetikus elmagyarázta hogy a mekis kaja sem egészségtelen. Csak az hogy egyesek minden nap azt zabálják.


Természetesen a hamburger is lehet egészséges, ha megfelelő mennyiséget fogyasztasz, és minőségi alapanyagokból állítod elő. És egyáltalán nem kell hozzá csirkemell, mivel a minőségi darált marhahús is igen egészséges, sőt!

2014. febr. 8. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem a hamburger mint MŰFAJ egészségtelen, hanem a Mekis.

Csak a zsemle összetevői:

]Dúsított liszt (fehérített búzaliszt, maláta liszt, niacin, csökkentett mennyiségü vas, tiamin mononitrát, riboflavin, folsav, enzimek), víz, fruktóz- glükóz kukorica szirup, cukor, élesztő, szójabab olaj és / vagy részlegesen hidrogénezett szójabab olaj, tartalmaz 2 %-ot vagy kevesebbet a következők közül: só, kalcium-szulfát, kalcium-karbonát, búzasikér, ammónium-szulfát, ammónium-klorid, tészta kondicionálók (nátrium-sztearoil laktilát, datem, aszkorbinsav, azodikarbonamid, mono-és digliceridek, etoxilált monogliceridek, monokalcium foszfát, enzimek , guar gumi, kalcium-peroxid, szójaliszt), kalcium és nátrium-propionát (tartósítószer), szója lecitin


az állatok meg sem eszik:) (forrás: a meki saját honlapja)

2014. febr. 8. 18:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
ó, és a mindegyikben benne lévő nátrium-glutamátot hagy emeljem ki, nyugodtan olvassatok utána, nagyon vicces.
2014. febr. 8. 18:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nátrium glutamát a legtöbb ételünkben van. És nem bizonyított a káros hatása. Személy szerint én egy nagyon okos dolognak tartom.
2014. febr. 8. 18:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
15%

Nagyon okos, igen, hiszen kényszerevőkké tesz minket.:D baromi jó, hiszen ételfüggők leszünk tőle.

És nem, nem minden ételben van, én gyakorlatilag hüvelyes zöldségeken, gyümölcsökön és magvakon élek, szóval azt hiszem, én kimaradok ebből a buliból.:)

2014. febr. 8. 18:26
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!