Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A megmosott gombát el lehet...

A megmosott gombát el lehet még készíteni holnap?

Figyelt kérdés
Meg lett mosva a gomba (erdei) pár órája, de el lett róla feletkezve. Ha ma nem tudjuk már elkészíteni, akkor kuka?

2014. szept. 2. 20:27
 1/9 A kérdező kommentje:
*feledkezve
2014. szept. 2. 20:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Itasd le róla a maradék vizet és tedd a hűtőbe. Jó lesz, legfeljebb mosd meg újra majd. Remélhetőleg nem szeletted fel !!
2014. szept. 2. 20:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, jó az holnap is!
2014. szept. 2. 22:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
16%
A gombát nem mossák!
2014. szept. 2. 23:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

4: Mi még meg is hámozzuk, képzeld. Előtte és utána is megmossuk.


Kérdező: Mihez lesz? Kicsit párold, pirítsd meg olajban, és akkor eláll. Különben megbarnul, és nem az igazi, meg is keseredhet.

2014. szept. 3. 04:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"Mi még meg is hámozzuk, képzeld. Előtte és utána is megmossuk."

Igen, minden lehetséges e nagy világban.

Már olyannal is találkoztam, hogy a fejessalátát nem csak mossa, de le is forrázza.

Csak tátottam a számat mint nállad.

De ha valaki most azt kérdezné: na akkor kell e mosni vagy sem?

A gombát kefélik, gyenge kefével, hogy ne sérüljön meg.

2014. szept. 3. 20:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mért, a víztől megsérül?:-o
2014. szept. 3. 23:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
7-es, ha te erröl az oldalrol támadod meg kérdésseddel, akkr eröl is megválaszolható: igen, megsérül, a gomba szereti nagyon a nedvességet és magába ránt mindent, még a te csapvizedet is. Az aromája felhigul. A tej is folyik mint a víz, és ha vizet öntesz bele, azt nem látni rajta de csökken az értéke.
2014. szept. 4. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez függ a gombától is. Ha jól tudom, például az őzlábgomba (ami rendkívül finom), még hűtőben sem áll el sokáig. Két-három nap után már dobható ki.
2014. szept. 8. 12:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!