Hogy lehet ekkora átverés a Sparban?
1, hét elején gondolkodtam, hogy veszek mosogatógép kapszulát, akkor 60 db volt ~3700 Ft, de nem vettem mert körül akartam nézni máshol is. Ma végül venni akartam, akciós címkével ugyanezt a kiszerelést 6000 Ft felett árulják. A mosogatógépbe való tisztító kapszula 3 db hét elején 1400 Ft volt, ma akciós lett 1800 Ft-tal.
2, kiszórták a 20%-os kuponokat, de minden termék sárga címkét kapott (akciós) anélkül, hogy az olcsóbb lenne (fenti példa), így ezekre nem felhasználható. Kb 12 dolgot vettem ma ott, egyikre sem tudtam beváltani
Ez már a büntetendő kategória. Nem a fogyasztó árverése ez? Nonszensz ami ott megy. A fenti csak 1 példa volt, rengeteg ilyen termék van, ami akciósan másfélszer, dupla annyiba kerül
"Nem a fogyasztó árverése ez? Nonszensz ami ott megy. "
Jó reggelt, az összes nagy áruházláncban ez megy.
Ühüm, hát valóban a fogyasztó átverése az, hogy önszántukból adnak a termékeikre szabadon felhasználható kedvezményt, de néhány feltételt kikötnek mellé.
Gondolom akkor eszedbe se jutna picsogni, ha nem is lett volna kupon eleve.
Mi az átverés?
Hogy valaminek emelkedik az ára?
Kérdező, a 20 %-os kupon átb..ás volt náluk mindig is. Én volt hogy 26 féle cuccból egyszer sem tudtam felhasználn.
Szerintem érinti a tisztességtelen piaci magatartás fogalmát. Itt Magyarországon még lehet csinálni, nyugaton ilyen nincs, ott az akció tényleg akció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!