Élelmiszerbolt ilyen igénytelen embert hogy alkalmazhat??? ÁNTSZ ezért miért nem büntet???
Azért szeretem az ilyen (kamu)kérdéseket mert remekül bemutatják, mennyire egyszerű az átlag magyar kommentelő.
Gyakorlatilag az összes válaszoló funkcionális analfabéta. Sehol nem olvastam olyat, hogy a kérdező olyat írt volna, hogy aki kövér az igénytelen, vagy hogy nem izzadhat meg. Komolyan, mit nem értetek azon, hogy a kérdező higiéniai problémákkal küzdő, igénytelen emberről beszél? Tényleg pár sor értelmezése ekkora gondot okoz?
De legjobb az a válaszoló, aki leírja, szerinte milyen a kérdező, majd kiakad azon, hogy a kérdező itélkezik mások felett :D Ja meg azt, hogy a kérdezőért dolgozik:D Értünk dolgozik teljesen ingyen! Az agyam eldobom
Kérdező, azért nem gond a válaszolóknak, mert nagy eséllyel pont olyanok, mint akiről írtál. Ha kimegyek az utcára, boltba, magamon kívül gyakorlatilag alig látok sportos kinézetű, igényesen felöltözött embert. Csupa löttyedt/kövér izzadságszagú melegítős ember vásárol, ergo a kérdésed miatt sértve érzik magukat a kommentelpk, hiszen nagy eséllyel ők is ilyenek. (azt inkább hagyjuk is, hogy ezt a nagy pofát is csak neten tapasztalatom magyaroktól)
Azt meg csak zárójelben teszem hozzá, hogy árufeltöltőként ma már szinte csak legalja a dolgozik. Az Aldi jobb ebben, de azért ott is érezhetően zuhan a színvonal.
Nem tehet róla hogy izzad! Én is izzadós vagyok! Bár akkor amikor nagyon meleg van, napon, nyáron melegbe! Akkor vöröslik a fejem meg csurog az izzadság mint a szalonnából!
Pedig 165/65 vagyok szóval nem mondanám magam kövérnek!
Szóval nem biztos a kövérség miatt izzad!
Ahogy a 9. írta: A zöldségeket pl lehet 100szor megfogdossák mire te megveszed...
Amúgyis meg mossa az ember otthon elvileg! Többet nem tehet az ember!
"miért lenne kamu a kérdés? mert egy valós problémát ír le ami számomra zavaró, visszatetsző?"
Bébi! Még ha a nyári kánikula közepén tetted volna fel, nem óbégatnék, hogy kamu. De november végén ilyen izzadós, pólós, ennyire kamu kérdést még nem láttam...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!