Régen lehetett kapni Vanilliás Coca Colát, Lehet még valahol kapni? Akárhol?
Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 22:06
1/17 anonim válasza:
Szerintem nem, max valami noname utánzatát. Én már igen rég láttam olyat.
2/17 anonim válasza:
Franciaországban lehet. Többször voltam már Franciaországban és ott mindig láttam az Auchanban.
3/17 anonim válasza:
Kólás tejet ajánlom az én időmbe nagy értéke volt!
4/17 Malats válasza:
Németeknél is lehet. Mo.n nem láttam rég.
5/17 anonim válasza:
Németeknél biztos van! Én ott ittam először. :-)
6/17 anonim válasza:
Én pont ma ittam ilyet :D
Egy Jászai Mari tér közelében lévő, a körútról kifelé nyíló kisboltban vettem. Bocsánat hogy nem túl akkurált az információ, csak nem tudtam még ma délután, hogy ez még fontos lehet. Legközelebb ha látom megírom.
7/17 anonim válasza:
tesóm is épp ezt hiányolta. Ezért belecsepegtettek a kólájába vanília aromát és elviekben olyan volt :)
8/17 anonim válasza:
Budapesten sok boltban lehet kapni meg ottani éttermekben.
Győrben is van. Én 220ft-ért veszem a fém dobozost és pont ma mondta egy ismerősöm, hogy most lehet a győri árkádban is kapni.
9/17 A kérdező kommentje:
Budapesti vagyok, Budapesti üzlet érdekelne.
2012. okt. 27. 08:06
10/17 anonim válasza:
Hűvösvölgyben van egy Sunny Diner nevű "gyorsétterem", ilyen amerikai kajákat lehet ott kapni (mindenféle hamburger, tejshake-ek, stb), na ott biztosan találsz sokféle amerikai üdítőt. Vaníliás kólát is. Én Pesten még máshol nem láttam. Ha van facebookod, itt tudod csekkolni őket: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!