AnnaMio kérdése:
Más is talált már bogarakat vagy más odanemillőt a Happy Harvest (Aldi) termékekben?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap két élő kukac volt a frissen felbontott diákcsmegében, ma pedig a mandula szeltek zacskóját kibontva találtam pókhálót és egy döglött molylepkét belegabalyodva...2015. szept. 10. 23:01
1/11 anonim válasza:
Ha lefotóznád, elküldenéd az ügyfélszolgálatuknak, akkor egy bocsánatkérés mellett még vásárlási utalványt is kapnál.
2/11 anonim válasza:
Egyetértek. Ha nem találod ki.
3/11 A kérdező kommentje:
Már miért találtam volna ki? Mondjuk nem tudom mit várok, ha 19%-ban válaszolsz hasznosakat.
Már kidobtam. Nem ér meg nekem ennyi szarakodást egy kis kedvezmény, és hát gusztustalan :/
Csak kíváncsi vagyok, hogy mással is történt-e ilyen, mert akkor nyilván nem fogok többször ilyen márkát venni. Más Aldis termékkel eddig nem volt problémám.
2015. szept. 11. 01:04
5/11 anonim válasza:
Én még nem találtam. Mogyorót szoktam ott gyakran venni. Se bogár, se háló, se semmi oda nem illő nem volt benne.
De ahogy írták, ha ilyet találsz, vidd vissza, szóljál.
6/11 anonim válasza:
22% ban adok hasznos válaszokat és veszekedés miatt vitték le.
7/11 anonim válasza:
Ráadásul 71% ban hasznos a válasz.
8/11 anonim válasza:
itt is csak veszekedni akarsz, nem csodálom :D
9/11 anonim válasza:
Én kezdettöl fogva az Aldiban vásárlok, de eddig még ssoha nem volt semmi nem-odaillö egyetlen termékben sem.
10/11 anonim válasza:
Aldiban ilyeneket ritkán veszek viszont Sparban a lisztben találtam söt ugyanott penészes zsömlét is láttam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!