Hol lehet laktozmentes tejszinhab sprayt venni?
Mar jo 5 eve hogy laktoz erzekeny lettem. Azota rengeteg minden vatozott, sokkal tobb helyen, sokkal nagyobb termek kinalattal lehet laktozmentes termekeket kapni.
Az egyik legnagyobb csalodas sokaig a tejszinhab spray megvonasa volt (mert a tejszinbol macerasabb finom habot csinalni).
Kb 1 eve talatam ra a rizs meg a szoya tejszinhab sprayekre (na meg a paleora), de ezek mind cukormentesek es igazabol olyan semleges izuek.
A minapviszont rakadtam az interneten egy egyszeru laktozmenetes, cukrozott sprayre... 700ft+990 a szallitas...
Kerestem, kutattam a kozeli supermarketekben es bioboltokban de nem is halottak rola, csak a rizs meg a soyarol...
Kozuletek esetleg valki tujda,hogy Budapesten belul hol arulhatnak ilyet?
Voltam a DMben is, pennyben is, mind 2 helyen megtalálható volt a rizs meg a soya tejszínhab (a dm-ben volt paleo is).
2 napja viszont bementem a csömöri auchanba (épp átutazóban voltam) és meglepetésemre itt kimondottan laktózmentes tejszínből készült spray-t találtam.
Erre az ízre vártam már nagyon régóta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!