Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mennyivel jobb a nádcukor,...

Mennyivel jobb a nádcukor, mint a répacukor?

Figyelt kérdés
Egyáltalán jobb?

2015. nov. 6. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Divatosabb, főleg, hogy nem is nádból készül, hanem kukoricacsutkából.
2015. nov. 6. 20:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
67%
Cukor, cukor. Bármilyen cukrot eszel, ha nem mértéktelenül, akkor se nem egészségtelen, se nem hízlal jobban egyik, mint a másik. A "nádcukor" íze más, ami egyes ételeknél, süteményeknél esetleg számíthat. Én szeretem azt a pluszt, amit hozzátesz, de ha csak kristálycukrom van itthon, akkor is ugyanúgy megcsinálom, és finom is.
2015. nov. 6. 23:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Finomabb s állítólag van benne némi értelmes cucc is, akárcsak a mézben. De ugyanúgy tömény cukor.


Mert pl. a xilit legalább jó a fogaknak, az inzulint is kevésbé dobja meg s a felszívódó szénhidráttartalma is alacsonyabb.

De az sem arra van, hogy dekaszámra egye az ember mindennap, szerintem.

2015. nov. 6. 23:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!