Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Házi kolbász miért szárad meg...

Házi kolbász miért szárad meg olyan hamar?

Figyelt kérdés
Pár éve disznótort tartunk, és készitünk házi füstölt kolbászt, viszont az alig pár hónapos kolbász nagyon hamar száraz lesz és kemény.Mi lehet az oka, mit ajánlotok ?
2020. máj. 12. 06:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kevés benne a szalonna és/vagy túl apróra van darálva a hús. Legalábbis a szüleimnél így sikerült annak idején elérni, hogy jól kiszáradjon. Mi így szeretjük a legjobban. :D
2020. máj. 12. 07:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Általában a túl sovány hús az oka, a kolbászba elegendö zsíros részt is kell tenni.
2020. máj. 12. 07:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
47%
Nem kukoricán hízlalt disznóból készül, ezért a hús száraz. A szalonna csak keveset segít rajta.
2020. máj. 12. 07:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 mindentudó99 ***** válasza:
66%
Ha sok szalonna van benne jobb. És ha megért nyugodtan mehet be a fagyóba is. Nem kell megvárni míg csontá szárad
2020. máj. 12. 07:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is a fagyóba teszem, ott nem szárad ki.
2020. máj. 12. 08:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Kosznom a valaszokat ,tanacsokat.
2020. máj. 12. 13:13

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!