Mi a különbség a főzőcsoki, a tortabevonó és a sima étcsokoládé között?
Nezd meg az összetételet... hogy hány % a kakaótartalma.. es h van-e benne palmazsír meg egyeb huncutság.
En minősegi feketecsokit hasznalok süteshez is.
Én is utálom ezeket a kamuvackokat, de kaptam egy táblával, hogy ezt rakjam rá a sütire. Mindig tisztességes étcsokit veszek, de ezekkel a hulladékokkal nem tudok mit kezdeni, mert nem tudom hogy értelmezik a gyárban.
Adjak-e hozzá vajat-olajat még pluszban, vagy ezekhez "nem kell" mert eleve azzal van összetrutyizva és azért "főző", "sütő", vagy pont ugyanolyan hulladékmatyi mint amivel a télapókat tömik ki?
Ez itt konkrétan a penny "Baking choxolate for cooking" 52% cocoa virít rajta. (200g)
A hátulja persze csak nagyítóval olvasható: kakaómassza, cukor, kakaóvaj, zsírszegény kakaópor, emulgeálószer: napraforgó lecitin, aroma. Kakaó szárazanyagtartalom legalább 52%
Ezt ha felolvasztom, magától is sima lesz? vagy mit tud ami extra? Mennyi a kiadóssága egy ilyen táblának? 15*30 centit kiadja szépen, vagy adjak hozzá vajat is?
Mi a márkája, milyen gyártmány?
Én az Aldi/Lidl-ben néha azért veszek ilyen tömbös csokit:
Kakaó, cukor, kakaóvaj, és minimális emulgeálószer van benne, és talán tejsavópor.
Ez jó minőségű, csokibonbonokat is szoktam vele készíteni.
Bocsi, azt átugrottam. :))
Itt a környékünkön nincsen penny, úgyhogy abszolút semmi tapasztalatom az ottani termékekkel kapcsolatban.
Az Aldi-Lidl cuccokkal még nem volt rossz tapasztalatom.
Az biztos, hogy átverés ha valamit kamuneveznek, mint a frissföl, pizzasajt, reggeli ital és hasonlók sílusában, ahogy abba a főzőcsoki is beleillik. (A tejcsoki is hulladék egyébként, csak agyonmarketingezték a lila tehenesek)
A tisztességes csoki az étcsoki, de a vicc az, hogy már ez is feldolgozott, cukrozott, a kakaó, amiből eredendően készül, az ugye frankó keserű.
A penny csodát megolvasztom és rákenem így ahogy van, nem adok hozzá se vajat, se olajat. Elképzelhető, hogy az étcsokihoz mindenképpen kellene, ezekhez viszont nem.
A pálmazsírral is megtuningolt "csoki" az milyen?
A pálmazsírtól lesz olyan kocsikenőcs állagú a csoki, amiről a reklámszlogenben úgy beszélnek, hogy "krémesebb-lágyabb-jobb". Egy frászt! EGy nagy rakás .......
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__elelmiszerek__..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!