Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hús lefagyasztásakor (szeletek...

Hús lefagyasztásakor (szeletekben vagy kockára vágva) be kell sózni előtte megelőzendő a romlást, vagy felesleges?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, ha a zsíros résszel fagyasztjuk, akkor nagyon rossz íze lesz, még fűszerezés mellett is....
2023. márc. 13. 22:07
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Dehogy kell.
2023. márc. 13. 22:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Levet ereszt a sótól, ami a leromlandóbb.
2023. márc. 13. 22:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

Inkább egyben. Úgy van tömege. Ne sózd be!

A sózást a szárított füstölt dolgokra használják kolbász ès ilyesmik.

2023. márc. 13. 22:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Kiolvad rendesen, mikor készítitek?
2023. márc. 13. 23:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne sózd be csak simán fagyaszd le.Még ront is a minőségén.
2023. márc. 14. 08:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
nem szabad sózni fagyasztás előtt
2023. márc. 14. 16:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp nem kell sózni. Megfelelő fagyasztás esetén nem lesz semmilyen rossz íze a húsnak sem a zsírnak, ott valami más probléma van.
2023. márc. 14. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!