Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Húst a fagyasztóba vagy a hütőbe?

Húst a fagyasztóba vagy a hütőbe?

Figyelt kérdés

Ma vettem a hentesnél husokat a szombati grillezéshez.

Tegyem be még a fagyasztóba holnap estig, vagy fűszerezzem be és zárt dobozban kibírja a sima hűtöben?


Köszi, egy kezdő konyhatündér :D



2023. jún. 22. 16:55
 1/3 anonim ***** válasza:
68%
Hát az attól függ, hogy mennyire volt friss, amit meg nem tudhatsz. Meg a hűtő hőmérsékletétől is. Ha csak a családnak lenne, a fridzsiderbe tenném. Vendégekkel nem kísérleteznék, főleg hogy a grillezés nem egy hosszan tartó hőkezelés.
2023. jún. 22. 17:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

En a helyedben csak hutobe raknam. Esetleg valahogy kezelnem. Pl atcsomagolas, pacolas stb.

De hutoben is ki kell birnia 1.5 napot

2023. jún. 22. 17:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A normál hütöbe tedd, de pácold be öket olajos-füszeres páccal és zárd le légmentesen - a legjobb fagyasztáshoz alkalmas zacskóban, de lezárás elött nyomd ki belöle a levegöt. Így akár 4-5 napot is állhat a hütöben, nem tud romlani, csak a pácot veszi be jobban.
2023. jún. 22. 17:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!