Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Baj ha nem forraltam fel a...

Baj ha nem forraltam fel a cukorszirupot a bodza szörphöz?

Figyelt kérdés
Nagymamámtól kaptam a receptet, annyit írt, hogy cukorszirupot készítünk. El is készítettem, viszont en az után, hogy áttetsző lett nem sokáig hagytam még melegedni, forrni nem is forrt majd ez után minden ugyan úgy csináltam. Lehet ebből baj? Meg fog romlani?

#szörp #bodza #Cukor szirup
máj. 16. 07:15
 1/4 anonim ***** válasza:
A recept tobbi reszetol is fugg. Ha van benne nateiim benzoat vagy citromsav akkor jo lesz
máj. 16. 08:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

Citromsavat használtam. 1l vízhez 10g-ot írt a recept.

Köszönöm a segítséget.

máj. 16. 08:21
 3/4 anonim ***** válasza:
61%

Tovább eláll forralás után de ha hűtőben tárolod úgy is jó lesz.

Vagy teszel bele most tartósítószert.

máj. 16. 09:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Veletlenül a félig hasznosra nyomtam elnézést.
máj. 18. 07:50

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!