Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért maradt kemény a kovászos...

Miért maradt kemény a kovászos uborka héja? 3 napig érleltem a tűző napon. A belseje puha, a leve jó lett. Mit csináljak vele? Tegyem vissza a napra? Mi lehet a hiba?

Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 13:23
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Lehet, hogy az uborkával volt valami gond... (pl. külföldi). Máskor is ilyen szokott lenni, vagy máskor jobb?
2011. júl. 12. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

a külföldi uborka is ugyanolyan...

a kovászos uborka meg úgy jó, ha ropog a héja ...


mennyi sót tettél bele amúgy?

2011. júl. 12. 13:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
Nem szabad tüző napra tenni, csak meleg helyre
2011. júl. 12. 13:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is akkor jó ha még "roppanós" egy kicsit!
2011. júl. 12. 14:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim válasza:
Szerintem csak egyszerüen edd meg.
2011. júl. 12. 15:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Azon igyekszünk!! Hogy jó roppanós legyen. De ha nem ízlik, meghámozhatod.
2011. júl. 12. 16:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 1 púpozott evőkanál sót szoktam tenni a levébe. Nem szeretem, ha nagyon sós. Ezzel az adagolással is meg szokott érni.
2011. júl. 12. 18:35

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!