Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Patisszont, cukkinit hogyan...

Porcukormókus kérdése:

Patisszont, cukkinit hogyan kell lefagyasztani? És miután kiengeded, hogyan szoktad felhasználni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 12:21
 1/2 anonim ***** válasza:
cukkinit csak gyalulva szoktam fagyasztani, mint a tököt, főzeléknek. patisszont kockára vágva teszem el és köretnek csinálom meg húsok mellé télen. vajon megpárolva, kis citromlével, kaporral, majd joghurttal leöntve hidegen.
2011. aug. 30. 12:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
MIndegy, hogy hogyan - milyen formában fagyasztod le, de NEM SZABAD kiengedni, hanem FAGYOTTAN kezdd le fözni/párolni - különben szétmállik.
2011. szept. 4. 10:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!