Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan lehet könnyen kacsát...

Hogyan lehet könnyen kacsát pucolni meg tokolni?

Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 20:16
 1/5 mustafa33 ***** válasza:
Nem szabad leforrázni, mert besül. Csak hidegen.
2011. dec. 13. 22:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

A kacsát nem szabad leforrázni,szárazon kell a tollit kitépkedni. A tokot pedig a leggyorsabban és legkönnyebben szemöldök csipesszel tudod kiszedni.

Utána egy újságpapírt csavarj össze,kint az udvaron gyújtsd meg,és a maradék pihéket perzseld le.

Utána megmoshatod.

2011. dec. 14. 07:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha panelban laksz és nincs udvarod, akkor a gáz lángja fölött tudod "megperzselni", feltéve, hogy nem villanytűzhelyed van. Az esetben nem marad más, mint esetleg egy égő gyertyával "körbepásztázod", hogy a hosszú, vékony szőröket leégesd vele. A tokút bizony egyenként ki kell húzogatnod, de még a pörkölés előtt, különben elégeted azt a minimálisan kiálló végét, aminek fogva ki tudnád húzni a helyéről.
2011. dec. 15. 19:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
18%
Szalagcsiszoló géppel majd drótkefével.
2011. dec. 16. 17:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim válasza:

Régen azért pucolták szárazon a kacsát, libát,mert a pehelytollakból dunna és párna készült.

MI ki próbáltuk azt a módszert amit egy Békési ismerősünk

ajánlott FORRÓ víz 1dc ecet kacsánként tökéletes

2017. febr. 26. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!