Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan semlegesítsem az epe...

Hogyan semlegesítsem az epe keserűségét az ételben?

Figyelt kérdés
a gond az hogy vadnyulat kaptunk boncolva, és mikor pörköltet készítettünk belőle vettük észre, hogy valószinűleg kijukadhatott az epe mert a májat is belefőztük. mit lehetne vele a kidobáson kívűl csinálni?
2012. máj. 5. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Semmit! Ehetetlen!

Könnyen jött, könnyen megy (a kukába)

Egyáltalán úgy kaptátok, hogy a májon még rajta volt az epe, vagy aki bontotta, az már leszedte? Mert akkor ő a hunyó! Ez esetben nemigazán volt szép tőle, hogy azt a nyuszkót tovább-ajándékozza. Tudnia kell, hogy az epe bármire ráfolyik, az már ehetetlen ízű lesz.

2012. máj. 5. 13:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Kuka. (ha kilukad,akkor látszik a májon és a huson is a zöld, jólmeg kell nézni és kivégnbi mielőtt felteszed főzni. De mostmár semmit nem tudsz tenni.
2012. máj. 5. 13:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Bontva kaptam, de nem láttam rajta semmit. Azért kössz
2012. máj. 5. 14:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyébként ez nagy szívás!

Amikor a család rákészül, hogy most milyen fincsit fog kajálni, és ez az eredmény!

Ráadásul, ha más főzni-valóval éppen ezért nem is rendelkezik, hiszen ott a nyuszi. Sajnálom, hogy így jártatok!

2012. máj. 5. 14:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!