Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért kell a bodzaszörpöt...

Miért kell a bodzaszörpöt ruhán átszűrni? Miért nem elég a teaszűrő?

Figyelt kérdés
Én csak teaszűrőn szűrtem át és most valami furcsa dolog úszik benne. Olyan, mint a pókháló, vagy vatta, vagy inkább valami szöszre hasonlít. Nem pezseg, az íze is jó, csak valami úszik benne. Főzős receptem van. Lehet, hogy mégis megromlott, vagy meg fog romlani?

2012. máj. 19. 22:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A bodza virágnak a "szösze", ill. vannak még benne olyan apró vékony kis szálak (mint a halszálkák), amelyek előfordulhat, hogy a teaszűrőn is átcsúszik. Ha ruhán keresztül szűröd át, akkor a ruha ezeket is felfogja, igaz, hogy eléggé lassan folyik át a szörp az anyagon, de megéri.
2012. máj. 20. 16:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. máj. 20. 21:24
 3/3 mustafa33 ***** válasza:
De attól még semmi baja sem lesz.
2012. máj. 21. 23:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!