Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell birsalmasajtot...

Hogyan kell birsalmasajtot csinálni hogy olyan legyen mint a bolti? Karamell szinű és tiszta

Figyelt kérdés
2012. okt. 22. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Az nem birsalmasajt, hanem birsalmazselé.


A (héjastól-magházastól)megfözött birset ruhán kersztül hagyod lecsöpögni (legalább egy éjszakán át), és utána ezt a tiszta levet fözöd be sürüre, majd formába öntve megvárod, mire megkeményszik.

2012. okt. 22. 20:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Karamell színűre szerintem úgy tudod csinálni, hogy tovább főzöd a cukros almás masszát, így karamellizálódik valamennyire a cukor. Az almákat meg jól főzd meg, akkor jó puha lesz, és egészen pépesre össze tudod turmixolni.
2012. okt. 23. 11:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha turmixolja, akkor nem lesz átlátszó, tiszta szine.
2012. okt. 23. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat erre nem is gondoltam...:) turmixolva csináltam de nem száradt ki penészes lett :(
2012. okt. 23. 12:19
 5/5 anonim ***** válasza:
És ha nem turmixolja, meséld már el, hogy lesz belőle sajt? Mert magától nem fog összepépesedni.
2012. okt. 23. 15:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!