Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » MIÉRT VAN A Lakodalmi Töltöttk...

Hóver Gyula kérdése:

MIÉRT VAN A Lakodalmi Töltöttkáposztának ojan Jo ize És jo Illata?

Figyelt kérdés
2012. dec. 13. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
93%

Azért, mert általában frissen vágott disznóhúsból főzik, és nagy mennyiségben.

A legtöbb étel jobb, ha nem kis adagban főzik. Pl. jó pörköltet nem lehet fél kiló húsból főzni.

2012. dec. 13. 15:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy jópár étel a honvédségnél is igy volt többek között ez a kaja is, aztán bab, gulyás ,húsleves, rakott dolgok,halleves.
2012. dec. 14. 11:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim válasza:
Az előttem szólók leírták, kiegészítve azzal, hogy mivel nagyobb tömegbe készítik, a lakodalom előtt akár 3-4 nappal is elkészítheti. Ez idő elegendő arra, hogy összeérjenek az ízek. A többszöri felmelegítés is az ízek megjelenését segítik elő.
2012. dec. 16. 08:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

A mi lagzinkon is nagyon finom volt a töltöttkáposzta :)


DE


Ha egyszer van rá lehetőséged, akkor mindenképpen kóstold meg a disznóvágáson készült töltöttkápsztát! Hidd el, hogy ahhoz képest a lakodalmas káposzta is felejtős.


Hogy mitől finomabb? Mert ott frissen ledarált és bekevert kolbászhússal töltik meg a kápsztát és abalében főzik ki! Így a tökéletes!

2012. dec. 17. 07:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
És mert idealizálod
2012. dec. 20. 15:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!