Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Tésztagéppel készített ravioli...

Tésztagéppel készített raviolit le lehet fagyasztani egyből, vagy elő kell főzni, kihűteni és úgy fagyasztani?

Figyelt kérdés
A mirelitet azt tudom, hogy előfőzik és utána hirtelen mínusz 90 fokon fagyasztják. Házilag ezt ugyebár nem tudom megoldani, ezért szeretném tudni, lehetséges-e egyáltalán a fagyasztás. Azt ne írjátok, hogy a tésztát szárítani szokták, mert azt tudom. Itt ugyebár a húsos töltelék miatt lényeges kérdés a fagyasztás.
2013. jún. 26. 21:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg le lehet frissen is fagyasztani, de elöfözve jobb.

Házilag úgy tudod megoldani, hogy a tésztát forrásban lévö vizbe teszed addig, amig újra felforr vele, akkor kiszeded és SOK jégkockával teli vizbe teszed. Így gyorsan lehül, utána le kell száritani valamennyire (szitán, rácson, esetleg konyharuhán), utána lazán egymás mellé téve elöfagyasztani, és csak utána tenni véglegesen zacskóba.

2013. jún. 26. 21:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, igazán részletes, jól érthető, hasznos. Zöld pacsit küldtem! :)
2013. jún. 26. 22:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Szivesen és köszi! Sok sikert
2013. jún. 26. 22:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!