Hogy készül a kinai hagymás csirke azzal a barna tésztával?
Figyelt kérdés
Egyszerüen imádom, de költöztünk, és itt nincs ilyen kifőzde. És nem tudom a receptjét.2011. aug. 10. 21:10
1/8 anonim válasza:
a barna tészta engem is érdekelne :D
2/8 anonim válasza:
A teszta a szojaszosztol barna. En sima durumtesztabol szoktam kesziteni, es boven locsolok ra szojat, a sotetebb szinubol. Sozni nem is szoktam, mert amit en hasznalok szoja (Kyrkuman), az eleg sos. A csirket sajnos nem tudom melyikre gondolsz.
3/8 anonim válasza:
nem attól barna szerintem ..valami sült tészta a neve
4/8 anonim válasza:
vagy nem ugyanarra a tésztára gondolunk :S kár
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Szójából többféle is van?
2011. aug. 10. 23:07
6/8 anonim válasza:
A tészta attól barna, hogy beleér a tűzbe miközben a csávesz egy batár nagy edényben dobálja a láng fölött:D A csirkét külön a sütés végén (már készen), vagy már a barnulást követően adhatja hozzá a tésztához (és akkor még ott készül) -ezt nem tudom...
7/8 anonim válasza:
meg attól a rengeteg szójaszósztól barna, amit a csávesz a dobálás alatt rálögyböl a tésztára...
8/8 A kérdező kommentje:
Kösz. :DDDD
2011. aug. 14. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!