Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Miért nem lehet a boltban...

Kíváncsi&fáncsi kérdése:

Miért nem lehet a boltban kapni kenyérre kenhető csirkezsírt?

Figyelt kérdés
Sertés-, liba-, kacsazsírt árulnak, miért pont csirkét nem?

2013. febr. 5. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Mert a csirkének nincs zsírja! A házi tyúknak és kakasnak van ugyan hája, de abból egy kanálnyi zsír sem sülne ki.
2013. febr. 5. 21:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
47%
Láttál te már csirkét nyersen?
2013. febr. 5. 21:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Tyúkzsír szokott lenni, legalábbis én már láttam. Hentesnél pláne.
2013. febr. 5. 21:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Szerinted mekkora egy csirke ?

Azon még hús is alig van , nemhogy zsír .

2013. febr. 5. 21:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

A fene se tudja.


De jó lenne.


Minden állatnak van zsírja.


Az én nagymamám amikor csirkét sütött akkor a zsírját felfogta, összegyűjtötte és nagyon nagyon finom sárga zsír lett belőle.


Reggelire, kenyérre kenve, hagymával, egy kis sóval és zöldséggel mennyei reggeli volt.

2013. febr. 6. 10:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, hogy nincs zsírja, én azt használok sütésre. Szétdarabolom a bőrét és kisütöm töpörtyűnek(melegen, reggelire a legfinomabb), a zsírját pedig befőttes üvegbe töltöm.
2013. febr. 6. 13:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!