A Boci csokit mióta gyártják a csehek? Mostanában ritka szar.
A kérdés kiírásának időpontja: 03-08 17:50
A válaszok
Sajnos már elég régóta. Ugye milyen jól elrejtették a származási országot, a vonalkód persze magyar maradt, gondolom nem véletlenül. Tényleg nem az igazi már, én áttértem a Tibi csokira, az még magyar.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
Ez a válasz 82%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 03-08 18:36
Régebben mi is Boci-rajongók voltunk, hát már jópár éve nem magyar a mi bocink! Mi sem esszük már...
Ez a válasz 86%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 92%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 03-08 21:49
Hmm érdekes, bennem tudat alatt volt, hogy jujj ez már nem valami jó. Össze sem hasonlítható a Milkával. Pedig még mindig bennem van, hogy hú a Boci az egy elsőrangú csoki. El lehet felejteni... :(
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 03-10 12:21
nem minden bocit gyártanak Csehországban, van amelyik magyar. én nem bánom a cseh gyártást, azokban a tapasztalataim szerint nincs "nyomokban glutént tartalmazhat", így lisztérzékenyként én is megehetem. a milka sajnos szóba se jöhet..de én szeretem a bocit
Ez a válasz 32%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 03-10 21:42
Ezért csak a míllkát ajánlom,még ha egy kicsit drágább is!
Vagy a Német csokik,tutik!!
A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 03-11 17:04
Nekem nem volt bajom még a bocival, mostanában újra szeretem. Pont a milkának van fura íze mostanában szerintem.
Ez a válasz 55%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 92%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 03-12 11:18
A boci csoki kicsit se magyar, a csehek gyártják és brazil tulajdonban van(Nestle), mint ahogy a legtöbb "magyar" csoki. Bár nekem semmi bajom vele, szerintem az igazi "Nestle" a legfinomabb, csak Mo-n nem kapni ilyet.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 03-28 18:55
Bizony-bizony a jó öreg Boci csoki! :) 17 éves vagyok és ezen nőttem fel. :D Főleg h szerencsi vagyok és itt gyártották Szerencsen. Kár, hogy már nem. :(
A válasz írója 100%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 06-01 16:19
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? (Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett. Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet, ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted! Válasz küldése!