Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Étel készités tekintetében mi...

Étel készités tekintetében mi a különbség a olivaolaj és az extrszüz olivaolaj között? Mindkettőt fel lehet használni különböző ételek készitésére egyaránt?

Figyelt kérdés

2019. szept. 12. 18:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Extra szűz: közvetlenül olajbogyókból kizárólag mechanikai eszközökkel (sajtolással) előállított, egyszerű szűrés után azonnal palackozott első osztályú olívaolaj. Magas minőségű, természetes termék.


Szűz: közvetlenül olajbogyókból kizárólag mechanikai eszközökkel (sajtolással) előállított olívaolaj. Minősége gyengébb az extra szűzénél.

2019. szept. 12. 18:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Az elözöt kiegészítve: az extra szüz salátákhoz nyersen használható, a többi meleg ételekhez, sütésre és fözésre alkalmas
2019. szept. 12. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
68%
Használható mind a két fajta bármely célra, csak az extra szűz minőségi és az ára is jóval magasabb, tehát inkább csak salátákra használják, használjuk. Az olivaolaj gyengébb minőség ezért olcsóbb is, a minden napi főzéshez inkább való.
2019. szept. 13. 07:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az információkat !
2019. szept. 14. 14:06

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!