Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy csináljam meg a natúr...

Hogy csináljam meg a natúr csirkemellt?

Figyelt kérdés
Tehát, megmosom, majd meg kell kloffolni vagy mi a rák? Mindegy talán megkloffolom majd előveszek valami serpenyőt amibe öntök olajat. Azután belerakom a csirkét rakok rá nem tudom milyen fűszert, és mikor átsült ami nem tudom mikor lesz, akkor kirakom egy tányérba. Remélhetőleg nem gyullad ki semmi sem, nem robban föl a ház és éppségben maradok. De most komolyan. Hogy a fenébe kell ezt csinálni???

2020. febr. 27. 22:32
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%
Megmosod,vastagságtól függ hogy kloffolni kell e,használhatsz oliva olajat vagy bármi mást,ha kalória számít akkor párold inkább.Amúgy gondolom trollkodsz,tetszenek a kulcsszavak :D
2020. febr. 27. 22:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/16 anonim ***** válasza:
51%
Natúr csirke gazdagon?
2020. febr. 28. 04:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/16 anonim ***** válasza:
39%
Ne mosd meg, az csak arra jó, hogy az egész mosogató tele legyen baktériumokkal. Vagy ha mindenképpen ragaszkodsz hozzá akkor utana fertőtlenítsd ki.
2020. febr. 28. 06:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/16 anonim ***** válasza:
72%

4!


Épeszű ember nem tökig nyitja ki a csapot, hogy osszefrocsogjon mindent. Amúgy meg kézmosás után is fertőtleníted?

2020. febr. 28. 07:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Én dolgoztam már konyhán, úgyhogy azt javaslom, hogy vegyél főzőtejszínt 10%-ost reszelj bele fokhagymát és tegyél bele kb fél evőkanál sót keverd össze.

A csirkemellet nem kell potyolni. Szeletelőkéssel szépen a tenyeredet rátartva, elfelezgeted, a kés élét a vágólap irányába tartsd, vagy a tenyeredbe vágsz. Amit nem tudsz elszeletelni azt csak nyomkodd ki tenyérrel laposra.

Ha ez megvan akkor belerakod a tejszínbe az összes szeletet, és hagyod a hűtőben álni legalább 4-5 órát, de legjobb ha egy éjszakát bent van.


Ezután már simán sütheted, fedővel lefedett serpenyőben, mert finom omlós lesz és nem fujtós.

Serpenyőbe a sütéshez én sertészsírt vagy baconkockát ajánlok.

2020. febr. 28. 07:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Rákot ne tegyél rá! :-D
2020. febr. 28. 09:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy én szoktam:


A csirkemellet felszeletelem(nem túl vékonyra), a vágódeszkán letakarom egy darab folpackkal, majd a klopfolóval picit kiklopfolom, tényleg nem kell neki sok. Ezután megfűszerezem, ha natúr akkor nálam csak só bors, de jól áll neki egy kis fokhagyma, és rozmaring is. Serpenyőbe teszek egy kis zsiradékot (20-25 dkg alá elég egy evőkanál olaj). Felhevítem, mehetnek rá a hússzeletek. Picit megmozgatom benne, hogy a forró olajon ne tapadjon le azonnal, ezután azonnal lefedem, és feltekerem a hőfokot. Kb. 2-3 percig így sütöm, fedőt le, megfordítom, újabb 2-3 percig nagy hőfokon lefedve sütöm. Ezután visszafordítom, öntök alá kb. 1 dl vizet, és lefedve kisebb fokozaton kicsit megpárolom. Ha a víz elpárolgott, akkor leveszem a fedőt, és picit még hagyom a zsiradékon visszapirulni az alját (ez kb. 1 perc), és kész.

2020. febr. 28. 09:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
# 6 Pedig pirított koktélrákkal, kis tejszínes mártással nagyon finom. :)
2020. febr. 28. 09:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/16 anonim ***** válasza:
78%

#8: de akkor már nem natúr csmell! :-D :-D


(bocsánat mindenkitől, de a hideg kiráz ettől a c.gányos rákozástól... GRRRRR... )

2020. febr. 28. 09:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

7-es jól írja, én is így készítem!:)


Egyébként ez a rákozás tényleg annyira kellemetlen, kb mint a “dikk” meg a “more” amiket a mai fiatalok építettek be a hétköznapi beszédükbe és még azt is hiszik, hogy viccesek meg jófejek. Annyira de annyira fáz és annyira fogjátok fogni a fejeteket X év múlva, amikor majd visszaolvasgatjátok a posztjaitokat meg kommentjeiteket ...:)

2020. febr. 28. 10:30
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!