Hogy kell töltöttkáposztát csinálni?
Figyelt kérdés
Ne nevessetek ki, 18 éves fiú vagyok és szeretem, de úgy néz ki magamnak kell elkészítenem...
Mi kell hozzá? Hogy kell elkészíteni? Ééés a legfontosabb kérdés: Vakvarnyúcska itt vagy?
2021. aug. 10. 16:32
2/26 anonim válasza:
18 évesen nem vagy képes beírni a gugliba hogy töltöttkáposzta recept?
3/26 anonim válasza:
Nem kell a google, itt is van keresö, rengeteg töltöttkáposzta recepttel meg tanácsokkal.
4/26 anonim válasza:
De miért szűkítse le a lehetőségeit csak erre az oldalra?
5/26 A kérdező kommentje:
#2 De, csak gondoltam itt majd jönnek a nagy háziasszonyok és mondanak taktikákat, praktikákat, hogy ő így meg úgy szokta csinálni, ő tesz bele valamit amit nem kell, de úgy finomabb. Esetleg leírja hogy ő kicsit tovább szokta főzni mert úgy finomabb, vagy épp fordítva hogy ne főzzem még véletlenül se tovább... Na mindegy, ha már te is idetévedtél a közlekedés kategóriából, akkor a baj má' nem kicsi...
2021. aug. 10. 17:08
7/26 anonim válasza:
Töltött káposzta az étel neve, ahogy te is írtad a kérdésedben! Úgy kerestesd
8/26 anonim válasza:
Ha rendesen írod a keresöbe az ételt (töltött káposzta), nem pedig hülyén rövidítve, 7 oldalnyi kérdést ad ki a rendszer! (De szerintem csak trollkodni akarsz!)
9/26 A kérdező kommentje:
Jólvan na, rákerestem úgy is, átnéztem mind a 3 oldal kérdéseit. Nem találtam olyan kérdést, ahol arra kérdeznek rá, hogy az elejétől a vévéig hogy kell elkészíteni... Ha van ilyen akkor linkeljétek már be légyszi!
2021. aug. 10. 17:16
10/26 A kérdező kommentje:
7 akkor valamit nagyon elbasztam, nekem 3 mutatott🤔
2021. aug. 10. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!