A káposztás, vagy a krumplis tésztát szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
2021. okt. 4. 23:54
A kérdező szavazást indított:
A káposztás tésztát.
A krumplis tésztát.
Mindkettőt.
Egyiket sem.
76 szavazat
1/10 anonim válasza:
Mindkettőt de egy fokal jobban bírom a krumplis tésztát🥔
2/10 anonim válasza:
Mindkettőt utálom. A káposzta felfúj, a tészta pedig szemét a szervezet számára.
3/10 anonim válasza:
Mikor melyikre van éppen kedvem, de ha választani kellene, akkor a káposztás lenne a nyerö.
4/10 anonim válasza:
Teszta es krumpli altalaban van itthon, a kaposztaert le kellene menni ... szerintem egyertelmu, hogy melyiket valasztanam ha egy lusta diszno vagyok :)))
5/10 anonim válasza:
A káposztást egyáltalán nem szeretem, nem is tudom megenni, a krumplist viszont kifejezetten szeretem.
Ettől függetlenül ritkán eszem, mert amit a 2-es írt, abban azért van valami...
6/10 anonim válasza:
Mindkettőt, meg mikor melyiket, de a krumplisat többször megeszem.
7/10 anonim válasza:
Krumplis tészta a favorit. A káposztást macerásabb elkészíteni.
10/10 anonim válasza:
A krumplis nagy kedvenc, de szeretem a káposztásat is. ^.^ Utóbbit nem sűrűn fogok csinálni, mert macerás.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!