Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Házi szörpöm miért habos?

Házi szörpöm miért habos?

Figyelt kérdés

Szóval készítettem birsalma szörpöt. A receptet neten találtam, mindet azalapján csináltam. Közel két napig volt száraz dunsztban, mikor teljesen kihűlt, kivettem és arra lettem figyelmes, hogy az 5 üveg szörpből 2-nél fehér hab ült ki a szörp tetején.


Ez volt életem első szörp főzése, szóval nem tudom, hogy ez normális jelenség-e. Viszont egy nem habosat megkóstoltunk és nagyon finom.


Előre is köszönöm a segítséget!



2021. okt. 23. 21:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az a 2 erjedni kezdett.

Vagy levegőt kapott, vagy belekerült valami szennyező.

2021. okt. 23. 22:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Merd le róla, forrald fel és töltsd vissza ugyanúgy átforrázott üvegbe. Ha szerencséd van, még menthető.
2021. okt. 26. 07:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Végül úgy döntöttem, hogy hozzáöntöttem a cefréhez, azt úgy sem rontja el. Na majd legközelebb csak jobban sikerül.
2021. nov. 1. 18:18

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!