Mákot szeretnék olajosra darálni. Régen az ABC-ben voltak darálók, az jól ledarálta. Aki érzékeny rá, annak puffadást okoz, ha nincs jól pépesítve. Ötletet kérek, ki tudja ilyenre darálni, és mivel? Vennék is ilyen eszközt. Köszönöm.
Sima egyszerű mákdarálón ledarálod mákdarálón, aztán szorosabbra állítod és megint ledarálod és megint szorosabra, majd azt is ledarálod.
Cukrot viszont nehogy tegyél hozzá! Izomból kell tekerni, erre készülj fel.
Régifajta mákdarálót kell venni, nem annyira drága...
Vagy körbekérdezni a rokonságot, ismerősöket, hogy kinek van - és kölcsönkérni.. :)
Egyszerű elektromos kávédarálóval addig darálod ameddig jólesik, vagy ameddig a daráló le nem ég...
5: ez pont nem adja azt az eredményt, amit a kérdező szeretne!
Ezzel az erővel vehetne darált mákot a boltban...!
Azt is elektromos őrlővel csinálják.
De a klasszikus mákdaráló préseli a mákszemeket, attól lesz olyan szaftos, olajos.
Kézi mozsárral is ez történne, csak nem győzné kivárni :)
Valaki tud elektromos mákdarálós megoldást? Rohadt nehéz ám tekerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!