Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha padlizsánkrémet akarok...

Ha padlizsánkrémet akarok csinálni, muszáj hozzá sütőben megsütni a padlizsánt?

Figyelt kérdés
Nekem így nagyon hosszadalmasnak tűnik,és sok gázt is elfogyaszt....Pláne,hogy próbaként először csak pár kis darabból akarok csinálni p.krémet.Felkockázva,olajban serpenyőben megforgatva nem jó,ha átsütjük. Vagy az ízéhez fontos a sütőben sütés...Még nem csináltam soha,azért kérdezem...
2010. szept. 10. 12:01
 1/3 anonim ***** válasza:
A krumplit is meg lehet sütni serpenyőben is meg sütőben. Csak tök más íze lesz.
2010. szept. 10. 12:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát igen.Csak azért kérdezem, hogy aki már csinált,hogy sikerült,ha nem sütőben sütötte.
2010. szept. 10. 12:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Van olyan recept, ahol serpenyőben sütik. Keress rá! Mondjuk én mindig sütőben sütöm, alacsony hőfokon, sokáig. Olyan sokszor nem csinálok, hogy aggódjak a fogyasztás miatt!
2010. szept. 10. 12:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!