Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Darált húsnál mindenképp...

Darált húsnál mindenképp össze kell nyomni a húst?

Figyelt kérdés
bocs nagyon kezdő vagyok, és totál hülye vagyok a főzés sütéshez, csilis babot szoktam csinálni, de azt már nagyon finomra, és hát mikor a darált húst rárakom a hagymára, ugye rózsaszínről szép lassan majd szürke lesz, és hát mikor már szürke, vagy világos szürke, akkor én mindig szét nyomkodom, hogy később nagyon pici darabos legyen, na már most a kérdés az, hogy ilyenkor muszáj szét 'nyomkodni'? vagy idővel szétjön magától is? és ha kell nyomkodni akkor mivel kéne ? én villával szoktam

2022. jún. 18. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Nem muszáj szétnyomkodni és egyáltalán nem baj, ha darabosabb marad. (Söt eredetileg nem darált hússal készült, hanem kisebb kockákra vágták a húst hozzá)
2022. jún. 18. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
Fakanállal kevergetve szétjön magától
2022. jún. 18. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
84%
én mániákusan szétnyomkodom villával is ahogy fő, mert úgy szeretem ha minél apróbb a darált húsos ragu a csilis babnál, vagy egy bolognaiban, én azt vettem észre hogy nagyobb rögökben marad ha nem nyúlok hozzá, igaz még sosem vártam vele túl sokat
2022. jún. 18. 20:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
84%
Én is szétnyomom, nem szeretem ha nagyobb darabok is maradnak közötte.
2022. jún. 18. 23:31
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!