Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha diós vagy mákos piskótát...

Ha diós vagy mákos piskótát akarok sütni hány százalékát cseréljem ki a lisztnek a mákra/dióra?

Figyelt kérdés
Az olajos piskóta receptjét használom és nagyon bevált. Azt szeretném átalakítani diós és mákos piskótára.
2023. máj. 11. 12:47
 1/3 anonim ***** válasza:
92%
Én plusz adallékként kezelem.
2023. máj. 11. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
87%
Hagyd meg a liszt, cukor mennyiségét és pici hideg vizet tegyél hozzá.
2023. máj. 11. 14:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
90%

én rendszeresen sütök mák vagy diópiskotát. Egy az egyben cserélem a lisztet gluténérzékenység miatt.

Tehát 6 tojásnál 6 evőkanál cukor, 6 púpos evőkanál darált mák/dió, 3 evőkanál olívaolaj, fél sütőpor.

A titok a cukor az felverni kőkeményre a fehérjét.

Isteni, könnyű piskóta az eredmény.

2023. máj. 11. 15:58
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!