Mákos guba. A darált mák hogyan lesz puha végül? Először fel kell forralni a tejjel együtt? Pontosan milyen arányban?
Figyelt kérdés
100gramm mák, 50gramm cukor és 5dl tej?
Rengeteg recept van a neten, ezer félét írnak.. Aki már csinált hogy csinálta jól?
2023. máj. 17. 20:39
1/5 A kérdező kommentje:
A receptek többsége úgy írja, hogy először összekeverem a kiflivel, és utána öntöm rá a forró tejet, de úgy hogyan "fő" meg a mák?
2023. máj. 17. 20:42
2/5 anonim válasza:
A ráöntött forró tejtől. Nem kell felforralni a tejjel a mákot, mert úgy egy élvezhetetlen pépet kapsz. A darált mák pedig eleve puha, pont elég neki a leforrázás.
3/5 anonim válasza:
A mákot eleve nem kell megfözni!
4/5 anonim válasza:
Csak rá kell szórni a mákot az áztatott kiflire utána óvatosan átrázni.
5/5 anonim válasza:
Kedves kérdező. A mákos laskát hogyan készíted? A főtt tésztára kell rászórni a porcukorral kever darált mákot. Ha ott nem kell főzni, itt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!